iPad Mini 2 untuk dimenangi. Kunjungi Salam Media untuk maklumat lanjut.

NEGARAKU!

Berita Sosial Malaysia.

TAG - harga emas hari ini

0

Pinggan pertabalan agung berlapis emas berharga RM6juta | Harga Emas Terkini Malaysia 2012.

Oleh 892 hari lalu

Sempena Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda, adalah menjadi amalan bagi pihak Istana untuk memberi Pingggan Pertabalan sebagai cenderamata kepada tetamu yang hadir pada hari tersebut.....

1,260 hits Nasional ,,,

0

Emas menjadi trending topik laman sosial Malaysia.

Oleh 892 hari lalu

Kami perasan ada 4 trending topic berkenaan emas di Laman sosial Negaraku daripada 13 yang tersenarai, kami tumpang berbangga melihat trending topic emas turut menjadi perbualan dan carian blogger.....

1,403 hits Humor ,,,

0

10 tempat nenek sorok emas.

Oleh 897 hari lalu

Mungkin ramai yang dah tahu kat mana nenek sorok kan?, tapi kecik-kecik dulu korang tak tahu, kadang-kadang nenek tak kunci pun pintu bilik tapi jarang benar orang boleh jumpa kat mana nenek simpan....

1,095 hits Humor ,,,

0

Analisis harga emas minggu kedua april 2012.

Oleh 897 hari lalu

Mogok pekerja industri emas india berakhir hari ini, kata jkkk persatuan peniaga emas india, mumbai, ketika ditanya wartawan wall street journal (WSJ) selepas selesai melakukan kekecohan di tempat....

1,118 hits Ekonomi ,,,

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.

Powered by Vote It Up

NEGARAKU!

Berita Sosial Malaysia.

Maaf, hanya pengguna berdaftar sahaja dibenarkan menghantar artikel